סלמון בנוסח ג'וני

חדשות כיפה בוא אלינו 09/11/09 00:00 כב בחשון התשע

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 סטייק סלמון

חופן פטרוזיליה

חופן בזיליקום

5 שיני שום (תלוי בטעם)

1 כפית שום כתוש

מעט שמן זית

לימון (או מיץ לימון)

מלח\פלפל

הוראות הכנה

משרים את הסטייק בשלמותו (בלי לפרוס) במיץ הלימון, השום הכתוש ומעט מלח ופלפל למשך חצי שעה.

קוצצים את עשבי התיבול והשום דק דק ומערבבים יחד עם שמן הזית- שמים הכל בתבנית על ומתחת לדג, שיהיה מפוזר בצורה שווה ויכסה את כולו.

אופים 10 דק´ בחום בינוני עם נייר כסף, ו10 ד´ בלי. יוצא מעולה

כדי לעשות רושם שעבדתם ממש קשה, אפשר להוסיף פרוסות לימון שייאפו עם הדג.

בתיאבון!

הערות

כתבות נוספות