פורום מתכונים - כיפה - פשטידת בטטה פרווה

פורום מתכונים

פשטידת בטטה פרווה

מאת: מיצמיצ מתאריך11/13/2012 7:47:00 PM

זה מתכון משודרג מספר הפשטידות של רות סירקיס

פורסים דק קילו וחצי בטטה קלופה מערבבים פנימה
כף גדושה של פפריקה, ריחן קצוץ דקדק, שמיר כנ"ל, מלח, פלפל שחור גרוסטרי
בנפרד, מטגנים ב 6 כפות שמן
3 בצלים קצוצים דק (אפשר במעבד מזון)
4 שיני שום
ושלוש קוביות של ריחן של דורות
עד שקיפות ועוד טיפה
מערבבים עם הבטטות ומערבבים פנימה קצת פחות מכוס קמח
מעבירים לתבנית ודוחסים ומיישרים
שמים מעל כמה קוביות מרגרינה
לתנור, 200 מעלות, שעה ורבע עד וחצי
יוצאת די שחומה

שלח מסר למחבר ההודעה הדפס הודעה שלח לחבר שמור