אלבום

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 19/04/17 11:29 כג בניסן התשעז

שאלה

שלום, חזרתי בתשובה השנה במכינה שאני נמצא ויש לי הרבה תמונות ישנות שלי בלי כיפה וציצית או בלי חולצה או במסיבות ובמקומות שלא מתאימים לשומר תורה ומצוות, ואני ממש רוצה לעשות אלבום כי זה עם חברים ממש טובים שלי ועדיין אנו שומרים על קשר ובלי אלבום הכל יאבד וזכרונות וכדומה ילכו, האם מותר לי לעשות אלבום מהתמונות הללו?

תודה רבה!

תשובה

בס"ד

שלום וברכת

אסור לאחרים להזכיר לאדם את עברו, אבל אדם לעצמו יכול להתבונן ולדעת מניין בא ולאן הוא הולך. לראות את ההתקדמות שלך בעבודת ד´.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ