נמשך רק לגבר מסויים ולא לשאר גברים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 07/01/17 23:10 ט בטבת התשעז

שאלה

שלום וברכה

ב''ה אני לא הומו אין לי תאוה ואני לא נמשך לגברים, אך יש בחור שאני מאד נמשך אליו אני מאוהב בו אני אוהב לדבר איתו לצחוק איתו לגעת בו [לחבק אותו ולנשק אותו זה חלום בשבילי אך עדיין זה לא מצליח] להסתכל עליו להיות איתו ביחד, וזה גורם לי להוז''ל ולהרהור וקישוי אפ' רק דיבור איתו, [זה מגיע באונס גמור ואני אפ' לא מנסה לעורר את זה]. ובכן מה אני צריך לעשות? כמובן שאסור... וכו', אבל האם מותר לי להיות חבר שלו רגיל ולהיות איתו, מאחר וזה גורם לי לכל הנ''ל, ואם כן מה מותר לי ומה אסור לי בקשר לגביו.

תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

יש תופעות אנושיות רבות שאנחנו לא יודעים לפענח. במסגרתן, אני לא יודע
אחד הפסוקים היפים המגדירים את עבודת ד' אומר: "ראשית חכמה יראת ד', שכל טוב..", ושמעתי מהרב שלמה זלמן אויערבך זצ"ל כי ליראת השמיים היא הבסיס, ומוסיפים לה שכל טוב.
בוודאי שיש לך עצמך שכל טוב, ועל כן - עם שאלות מסוג זה כדאי לפנות אל השכל הטוב.
אם אתה יכול להיות חבר שלו, והדבר לא רק שלא מזיק לך, אלא מועיל לך מאוד - קדימה.
ואם החברות איתו גורמת לך תקלות ותסבוכות רבות - אז השכל הטוב והפשוט אומר שצריך להתרחק.
ואם באמצע - אז מתחברים אט אט, בצורה מתונה, כדרכו של אמצע.

האם אתה יכול ללכת בדרך זו ?

כל טוב