פרנטאל

חדשות כיפה רבני כושרות 02/11/16 13:34 א בחשון התשעז

שאלה

בימים אלא מופצת הודעת ווטסאפ בטענה כי תוסף התזונה פרנטאל המיוצר בוויפינג קנדה מכיל בשר בקר טרף. נכתב בה כי העניין אומת איתכם. האם זה נכון?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אין לנו דרך לבדוק את הרכב התרופות.
איני יודע על איזה חולי בדובר ובאיזה חולה מדובר ולכן קשה לומר. גם ראוי ונכון לראות האם אין משהו עם הכשר

סוגיא מוכרת ומאד מזולזלת אצל הדתיים\חרדים. כל צפרדע שהרופא נותן, בולעים. וכך כבר גם התקבל אצל הצבור בענין תרופות טעיות ותוספי מזון. הכל נחשב בעיני הציבור כתרופה של פקוח נפש והכל מותר. בימים הקרובים יתפרסם מאמר מקיף על הנושא.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן