קריאת שמע בבוקר

חדשות כיפה הרב יוגב כהן 27/09/16 10:17 כד באלול התשעו

שאלה

אני מסורתי ובבוקר אני קורא ברכות השחר ציצית הנחת תפילין וקריאת שמע.

הרב שלי אמר לי לקרוא שמע ישראל ה אלוהינו ה אחד ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד אתה הוא אחד קודם שבראת את העולם ואתה הוא אחד לאחר שבראת את העולם אתה הוא אל בעולם הזה ואתה הוא אל בעולם הבא...

אבל חבר שלי אמר לי שצריך לקרוא ואהבת את ה בכל לבבך...

מה צריך לקרוא בקריאת שמע בבוקר?

תשובה

שלום וברכה

מציע להתייעץ עם רבך שמכיר אותך ומכוון אותך לפי מה שמתאים לך.

אם אתה מרגיש מוכן ובשל לעשות את מה שצריך, תאמר זאת לרבך, ואולי הוא ימליץ לך לקרוא קריאת שמע עם פרשיותיה ולהתפלל תפילת שמונה עשרה.

שנה טובה

יוגב כהן
הר ברכה