שאלה
שלום
ברצוני לבר האאם יש צורך ואם כן כיצד יש להכשיר לב/כבד בקר קפואים/ טריים שהוקפאו שנועדו לבישול.
כמו כן, המידה ואני צריכה להשרות אותם במרינדה עם חומץ ל 12 שעות האם זה משפיע על אופן ההכשרה?
אם זה משנה אני מעדות ספרד.
תודה.
שבת שלום ושנה טוב
רחל
אהבתם? עוד תכנים בלעדיים באפליקציה של כיפה. הורידו עכשיו
תשובה
בס"ד
שלום וברכת ד'
אין להשרות כבד במרינדה עם חומץ לפני צליה.
חתימה טובה
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ