שאל את הרב

כשרות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 23/09/16 12:01 כ באלול התשעו

שאלה

שלום

ברצוני לבר האאם יש צורך ואם כן כיצד יש להכשיר לב/כבד בקר קפואים/ טריים שהוקפאו שנועדו לבישול.

כמו כן, המידה ואני צריכה להשרות אותם במרינדה עם חומץ ל 12 שעות האם זה משפיע על אופן ההכשרה?

אם זה משנה אני מעדות ספרד.

תודה.

שבת שלום ושנה טוב

רחל

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

אין להשרות כבד במרינדה עם חומץ לפני צליה.

חתימה טובה
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ

כתבות נוספות