זהות מינית

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 19/08/16 17:06 טו באב התשעו

שאלה

שלום כבוד הרב!!

לפני שאשאל אני רוצה להתנצל על השאלה הזו

אני כבר המון זמן רוצה להתייעץ עם מישהו בנוגע לנושא ואני לא יודעת עם מי, זה נושא שפחות נעים לי לדבר עליו והוא הזהות המינית שלנו.

אני בחורה דתייה ומאמינה מאוד !, ומערכת זוגית של עם אותו המין , לא עלה ולא יעלה על דעתי , אני רואה את עצמי עם גבר בעזרת ה׳ אבל הקושי שלי הוא שבזמן האחרון אני גם נמשכת מאוד לבנות , וזה נוגד את כל מה שאני חושבת, אני נורא מבולבלת ואני כל כך לא רוצה להימשך לבנות ולא יודעת איך..

אשמח אם תעזור לי ותגיד לי את דעתך!

תודה כבוד הרב!

תשובה

בס"ד
שלום רב,

ידוע שבגיל ההתבגרות יש לעתים בלבול בדברים כאלה.
הואיל ומדובר בתחום הרגשי כדאי לך ללכת לייעוץ אצל מי שמבין בדברים כאלה, תפגשי פסיכולוגית והיא תסייע לך לברר לעצמך את הנושא הזה.
חשוב שתהיה פסיכולוגית דתית, שמבינה את המורכבות של הבעיה.
אני מכיר את מכון שילה שעוסק ביעוץ פסיכולוגי לדתיים.
להלן דרכי התקשרות:
http://makom-m.cet.ac.il/pages/item.asp?s=2