פעולה מהקבלה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 25/06/16 21:40 יט בסיון התשעו

שאלה

שבוע טוב ומבורך...אני עושה איזשהי פעולה מהקבלה, (לא כישוף חס ושלום) שבה אני צריך לשרוף משהו ולומר משהו 3 פעמים...אז השאלה שלי היא כזאת: אם אני אומר פעם אחת נוספת כי אני לא זוכר אם אמרתי 3 פעמים,(זאת אומרת 4 פעמים במקום 3 פעמים) האם זה לא יזיק למטרה שלשמה אני עושה את זה?

תשובה

שלום
אני לא מבין בדברים הללו, ולא בטוח אם אכן זו פעולה מהקבלה ולא המצאה של איזשהו שרלטן.
כלל פשוט אומר, כל דבר כזה צריך לבדוק אותו עם תלמיד חכם מובהק אם הוא אכן מתאים לתורה, ולא משהו ממקורות חוץ.
כל טוב