זיופים

חדשות כיפה רבני כושרות 05/05/16 23:27 כז בניסן התשעו

שאלה

בס"ד

הייתי בקורס של כושרות ואמרו לי שכל מה שאין עליו הכשר של הרבנות הראשית לישראל הוא בחשש שהוא מזיוף, אבל כאשר בדקתי הרבה מוצרים של חברות מוכרות כמו אוסם ועלית וכו... ראיתי אן להם בכלל כשרות של הרבנות הראשית, אז זה רציתי לדעת מה עלי לעשות הרי לא נראה לי שאלו חברות שמזייפות.

תודה רבה על המאמץ!

תשובה

שלום

מוצר מיובא חייב לקבל אישור הרבנות הראשית לישראל כדי שיוכלו לשווק אותו בארץ ככשר.

מוצרים של תאגידים מהארץ כגון תנובה, אסם וכד שיש רב לקונצרן מטעם הרבנות הראשית מדובר בהשגחה בפועל ולא באישור כמו במוצרים מחו"ל.