ברכות קריאת שמע

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 14/04/16 00:07 ו בניסן התשעו

שאלה

בס״ד

ברוך השם אני רוצה להמשיך להתקדם בתפילות, מנחה וערבית מתפלל קבוע כבר אך שחרית מאוד קשה לי להגיע למניין כי אני בבית ספר חילוני ואני צריך לקום מוקדם כדי להספיק למניין, אני מודע לזה שאני מחוייב בכל מקרה אבל כמו שאר הדברים אני מעדיף להגיע לזה בתהליך כדי לא ליפול כמובן לא להרבה זמן רק לזמן הקרוב כדי להתרגל לתפילה ולקום יותר מוקדם האם אני יכול עם התפילין לברך את שתי ברכות קריאת שמע ואת ההמשך עם הברכה שלאחר קריאת שמע עד סוף תפילת 18 גם אם לא עשיתי את שאר התפילה?

המון תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

הדבר אפשרי,

חזק ואמץ!

בברכה,

דני ארגמן

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן