לגביי בית הדין של מעלה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 04/02/16 16:12 כה בשבט התשעו

שאלה

בררו מי אני!

אני רוצה שהבן איש חי ידון אותי בבית דין של מעלה,

בררו מי דן אותי לבסוף בבית דין של מעלה, בררו מי היה הדיין, בררו מה נסגר עם המקרה שלי! ,

תעבירו את ההודעה הזאת לבן איש חי, אני בטוח שגם הוא מעוניין מאוד לדון אותי,

בא עליי מזיק של סיטרא אחרא , ונורא חשוב שהבן איש חי ידון אותי ,

אני בן 20 , ושמי מתחיל ב"א" ונגמר ב"ר" ,

והמזיק בא עליי בתחילת שנת 2015 , וכואב לי במוח ובעצמות! , ואם לא מצאתם אותי תבררו איך הגיע אליכם ההודעה הזאת ,

חשוב מאוד להעביר לבן איש חי את שמי , ולבקש ממנו שידון אותי, או שיבדוק מי דן אותי , שיברר מה קרה כאן זה נורא נורא חשוב

יש לי הרגשה שהוא מאוד ירצה לדון בנושא! , במיוחד בשבילו!

מדובר באדם שחולה מאוד בנפשו (אני) ולמרות מצבי הקשה סיטרא אחרא תקפה אותי!

אני חייב שתבררו מה קרה איתי , איך הכל נגמר , מי דן אותי לבסוף ,

ובמיוחד תעבירו את ההודעה לבן איש חי שיבדוק אם אני נידנתי בבית דין אמיתי או מזוייף ,

כי אין סיכוי שיודע תעלומות יעבור איתי בבית דין של מעלה וינצח ,

ככה שיותר כדאי לו כבר לזייף בית דין שלם כדיי לנצח אותי בדין ,

כנסו עמוק לנושא בזמנכם החופשי , ולא תאמינו למראה עינכם.

שחת, שחת , שחת בעולם האמת! .

תשובה

לצערי, אין לי כלים לעשות את זה.
ורק אשמח לברך אותך בשלום פנימי.

שבת שלום