זיווג

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 24/01/16 15:05 יד בשבט התשעו

שאלה

שלום, אני ובן זוגי יחד מעל 3 שנים, אנחנו לא דתיים אבל מאמינים ומשתדלים. מערכת היחסים שלנו מלאה בעליות וירידות, בעיקר ירידות אבל המון אהבה ורצון להצליח.

לפני כשלוש שנים עמדנו להתחתן, היה כבר תאריך ואולם ושבועיים לפני מועד החתונה ביטלנו.

החתונה בוטלה בגלל שלא הצלחנו להסתדר יחד, מריבות בלי הפסקה, כעסים, וויכוחים, ועוד הרבה דברים שלא אפרט כאן. בעקבות המצב עשינו שאלת רב- שאמר שבשום פנים ואופן אסור לנו להתחתן, שאנחנו לא הזיווג אחד של השני ושהנישואים האלה יביאו עלינו צרות. (לפי בדיקה של השמות שלנו ושל האמהות שלנו)

מאז ועד היום אנחנו עדיין ביחד, עובדים על הזוגיות בכל הכוח.. הקשר בינינו התחזק הרבה יותר וכך גם חילוקי הדעות והכעסים הרבים.

לשאלתי- האם ניתן לאחר כל מה שהזכרתי כאן כן להמשיך לנסות במטרה כמובן להתחתן ולהקים משפחה?

אם אחד מאיתנו אולי ישנה את שמו הפרטי זה יועיל? ישנה לנו את הזיווג יחד?

תודה רבה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

לא קובעים התאמה על ידי שמות וגמטריות וכיוצא בזה,

אלא בודקים את ההתאמה בשכל וברגש,

אם יש הרבה אהבה והרבה מריבות זו בעיה של תקשורת,

ותקשורת היא מיומנות נרכשת,

צריך ללכת ליעוץ מקצועי וללמוד איך אוהבים וגם מתקשרים נכון.
בברכה,

דני ארגמן