עיכוב פרנסה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 19/01/16 13:35 ט בשבט התשעו

שאלה

שלום, זוהי לא הפעם הראשונה שאני רושמת את השאלה הקשה הזו.

אנחנו זוג צעיר בני 30 עם שתי בנות מקסימות תודה לאל. תמיד היה קושי בפרנסה מצד בעלי והמינוסים ההלוואות והחובות רק גדלים. אף אחד מבני משפחה איננו יכול לעזור וגם לא יודע על המצב. בעלי פתח עסק לפני כשנתיים והעסק איננו משגשג ולא כל כך מצליח. אינני רוצה לחשוב על פירוק הזוגיות אך המתחים והבעיות לא מפסיקים. שמו של בעלי : ... ושמי ..... אני חייבת עזרה ואובדת עצות בבקשה עזרתך כבוד הרב

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

ענין הפרנסה ושאר עניני החיים לא תלויים בשמות האנשים אלא בהתנהלות מושכלת,

אשמח לעזור לך בפלפון 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן