נרות שבת בחו''ל

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 02/08/10 09:30 כב באב התשע

שאלה

בבתי מלון בישראל מדליקים נרות שבת בלובי- המלון מארגן את הנרות בלובי מכיוון שבחדרים אסור להדליק כי יש גלאי עשן.

מה צריך לעשות בבית מלון בחו"ל?? להדליק בכל זאת בחדר?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אין להדליק בחדר אם הוראות הבטחון אוסרים זאת.
ניתן לבקש להדליק נרות בשולחן האוכל שתאכלו בו, ואם אי אפשר, אזי אתם אנוסים ואין ברירה, ובהדלקת האור בחדר לפני שבת תכוונו גם לשם מצוות הדלקת נרות.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן