מצרכים
תבנית קפיצית מספר 26, מיקסר
100 גרם שוקולד מריר
כוס סוכר
4 ביצים
1/2 כוס שמן קנולה
1/2 כפית תמצית וניל
כוס שמנת מתוקה
כוס אבקת קקאו
שקית קמח תופח לפסח של מאסטר שף
רכיבים לשכבת הקוקוס:
4 חלבונים
3/4 כוס סוכר
כוס ושלושת רבעי קוקוס טחון
רכיבים לציפוי הגנאש:
200 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
ממיסים במיקרוגל בפולסים או על בן מארי את השוקולד המריר.
בקערה מקציפים יחד את הסוכר, הביצים, השמן, תמצית וניל ומוסיפים את השוקולד המריר, ממשיכים להקציף ומוסיפים את השמנת המתוקה, הקקאו ושקית קמח תופח לפסח ומערבבים , מעבירים לתבנית משומנת מספר 26.
מקציפים בקערה את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתוכה את הקוקוס.
מעבירים את שכבת הקוקוס על העוגה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ל- 30 דקות.
בקערה ממיסים יחד במיקרוגל שמנת מתוקה ו- 200 גרם שוקולד מריר עד לקבלת גנאש מבריק, שופכים את הגנאש על העוגה לאחר האפייה.
חג פסח כשר וטעים
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
המתכון באדיבות המותג "מאסטר שף"