דג סול מטוגן-פיקנטי

ח בתשרי התשעא
,
16 בספטמבר, 2010
16/09/2010 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

דג סול

קמח

ביצים 2

פפריקה אדומה מעט

פטרוזיליה יבשה קצוצה מעט

מלח

מעט מים

פירורו לחם

הוראות הכנה

להשרות את הדג במיץ לימון למספר דק´(לא יותר מידי אחרת "מתפרק").

לסחוט.

להכין:

קערית קמח

קערית של:ביצים, פטרוזיליה, פפריקה, מלח ומעט מים- לערבב טוב טוב.

קערית של פירורי לחם

לטבול את הדג בקמח אחר כך בבלילת הביצים , פירורי לחם ולטגןץ

ט ע י ם מ א ו ד!

הערות

7-8 דג קל להכנה, טעים מאוד.

המתכון באדיבות לא זכור לי.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר