דרמה בחדר החזרות: שעות ספורות לפני שידור החי של רוקדים עם כוכבים, השחקן אמיר בנאי נפצע בראשו ונאלץ לעזוב את החזרות לקבלת טיפול רפואי דחוף, כך על פי דיווח של "גיא פינס". נזכיר כי על פי חוקי הפורמט, כל מתמודד רשאי להיעדר מפרק אחד, היעדרות משני ריקודים מובילה להדחה אוטומטית.

הגיטרה פגעה ישירות בראשו וגרמה לחתך

על פי הדיווח, התאונה קרתה במהלך החזרות לנאמבר בו בנאי אמור לנגן בגיטרה במהלך הריקוד. למרבה הצער, הגיטרה נפלה על ראשו במהלך החזרה, פגעה ישירות במצחו וגרמה לחתך ולפציעה. צוותים רפואיים ששהו במקום העניקו לו עזרה ראשונית, ופינו אותו לבית חולים לקבלת טיפול רפואי מתאים.

בנאי הוא בין המתמודדים הבולטים ביותר, אשר כבש את לב הצופים מהרגע הראשון בזכות הקסם האישי הרב שלו. בין השאר בזכות השילוב המעולה שלו עם הרקדנית רומי נוף, אשר הכוריאוגרפיות שלה זוכות לשבחים רבים פעם אחר פעם.

כזכור, הרקדנית והזמרת עדן גולן, שהדהימה את כולם בביצועים יוצאים מהכלל וסומנה כמועמדת בטוחה לזכייה, הודחה בזמן שידורי התכנית עקב פציעה מורכבת שמנעה ממנה להשתתף בשני ריקודים.