למה הרב עובדיה יוסף היה עשיר?

הרב הלל מרצבך הרב הלל מרצבך 18/08/19 10:33 יז באב התשעט

שאלה

למה לרב עובדיה יוסף הייתה מכונית יקרה, מאיפה הוא השיג את כל הכסף?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

א. אינני בקיא בחשבונות הבנק של כל רב.

ב. הרב עובדיה יוסף היה רב ראשי של של תל אביב הרבה שנים ואחר כך הרב הראשי לישראל - משם הוא קיבל משכורת.

ג. יש יהודי שמאוד מאוד אהב את הרב עובדיה יוסף ורכש לו רכב.

מקווה שקבלת מענה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן