תשעת הימים לפני תשעה באב

חדשות כיפה הרב דוד סתיו 17/07/07 15:59 ב באב התשסז

שאלה

בני שיחק עם מברשת השיניים שלי ואיני יכולה להשתמש בה. ידוע לי שאין לקנות שום דבר חדש בתשעת הימים. האם מותר לקנות מברשת שיניים חדשה או שיש איסור גם בקנייה מסוג זה?

לתשובתכם אודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום,
מותר
דוד

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן