תשעה באב

חדשות כיפה מכון שלזינגר 22/07/07 21:30 ז באב התשסז

שאלה

אני שואלת קצת מאוחר וסליחה. אודה לכם אם יתאפשר לענות לפני הצום.

אני צמה קשה כי אני סובלת ממיגרנות, אני מתאמצת ומשתדלת להשלים את הצום בדר"כ.השנה, אמא שלי עושה דיאליזה בבית חולים 3 פעמים בשבוע. הטיפול נופל בתשעה באב. עלי להיות אתה משעות הצהרים ולהחזיר אותה בסביבות השעה שש. אין מי שיעשה זאת במקומי.הפעילות תקשה עלי מאוד את הצום,ויש סיכוי גדול להתקף של כאב ראש והקאות. מה עלי לעשות?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

השנה אל תצומי בט' באב, אלא טפלי היטב באמך, שתהיה בריאה.

השאלה נענתה ע"י: הרב ד"ר מרדכי הלפרין

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן