תכלת

חדשות כיפה הרב שי פירון 30/09/01 08:17 יג בתשרי התשסב

שאלה

רציתי לדעת מה דעתו של הרב על התכלת של עמותת פתיל תכלת?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלומות!

ברמה העקרונית לאור המחקרים האחרונים בעניין התכלת אני נוטה לחשוב שאי הטלת תכלת בציצית יכולה להיות בחזקת ביטול מצוות עשה. יחד עם זאת, אני מבין את השמרנות הנוהגת בעניין זה. לכן, נראה לי שיש להשתדל להקפיד בכך.

בציצית שלי הטלתי פתיל תכלת מהאגודה הנ"ל.

בברכה,

שי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן