תאריך טוב לחתונה

חדשות כיפה הרב רונן לוביץ 14/05/08 13:42 ט באייר התשסח

שאלה

שלום כבוד הרב.

שמי שמחה ונולדתי בתאריך 7.6.1984 ז' בסיון תשמ"ד ושם בן זוגי עמיר והוא נולד בתאריך 26.12.1982 ואנחנו רוצים להיתחתן בחודש מרץ 2009 ויש לנו כמה תאריכים ספציפים שהיינו רוצים שתבדוק בבקשה מהו התאריך הטוב ביותר.

2.3.09 ו' באדר תשס"ט , 16.3.09 כ' באדר תשס"ט , 23.3.09 כ"ז באדר תשס"ט , 30.3.09 ה' בניסן תשס"ט.

תודה.

תשובה

שלום רב,
מזל טוב לרגל חתונתך. באשר לשאלתך,אני מאמין שקביעת תאריכים על בסיס תפיסות מיסטיות מעין אלה, איננה דרך נכונה, וכיוון שהתורה מצווה עלינו: "לא תנחשו ולא תעוננו", אלא" תמים תהיה עם ה' אלוקיך", אין לעסוק בחישובים אלה. לכן לא אוכל לספק את התשובה שביקשת לשאלתך.
כל טוב,
רונן לוביץ