שמיעת שירים באינטרנט

חדשות כיפה הרב שי פירון 17/03/09 21:25 כא באדר התשסט

שאלה

שלום!

רציתי לדעת האם מותר לשמוע שירים שאנשים העלו לאינטרנט... זה לא באתר של הזמרים אלא באתר שכל אדם יכול להעלות אליו שיר...

תודה רבה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלום,

שאלה זו היא מסוג הדברים שאני מתקשה להשיב עליהם:

במישור ההלכתי הפשוט, נראה שניתן למצוא היתרים רבים לענין.

אבל - מידת החסידות והשאיפה לבנות עולם מתוקן לא מתיישבת עם הקשבה לשירים שהועלו לאתר ע"י אנשים ובכך פוגעים בפרנסתם או בזכויותיהם של אחרים.

לכן, אם מחפש אתה מידת חסידות ראויה - התרחק מכך

כל טוב,

שי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן