קשה לי בחיים

חדשות כיפה הרב יהושע ויצמן 23/10/03 18:22 כז בתשרי התשסד

שאלה

כבוד הרב שלום,

שמיי *** *** ואני כבר בן 24 ואיני מוצא כל עבודה, הדרך שלי כל כך קשה מאז שהשתחררתי, כלום לא מצליח לי וכל עבודה שאני מוצא, אני עוזב לאחר חודש ולא באשמתי אלא גורמים אחרים,

אני בחור דתי ולמדתי בישיבת "אביר יעקב" בנהריה, אני אדם מאמין ולא מבין למה כל הרע הזה מגיע לי?

מה אני יכול לעשות על מנת לשפר את המצב?

אודה לתשובה,

בתודה מראש,

* * *

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בעזרת ה' המצב יסתדר, ויש להתחזק במידת הביטחון בה', שהכל לטובה, ככתוב: "נער הייתי גם זקנתי ולא ראיתי צדיק נעזב".
מה שניתן לעשות הוא להרבות בתפילה על נושא זה, וביחוד פרק כ"ה בתהילים העוסק במציאת הדרך בחיים. לא תמיד רואים כיצד הדברים משתלשלים, אך יש להתחזק באמונה, ובסוף "ה' יברך את עמו בשלום".
חזק ואמץ!

הרב יהושע ויצמן

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן