קיום העולם

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת קרית שמונה 21/08/07 13:12 ז באלול התשסז

שאלה

שלום לכבוד הרב!!

התפיסה המדעית אומרת שהעולם קיים כבר מיליוני שנים ולפי התורה העולם קיים הכי הרבה 6,000 שנה,אז זה סותר את תפיסת המדע,איך זה ייתכן???

תודה רבה!!יישר כוח!!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך,
אתה מוזמן להתחיל בקריאת ספרו של פרופ' נתן אביעזר "בראשית ברא".
אח"כ תוכל להבין כי אין סתירה בין העובדות.
אעפ"י שזו רק דרך אחת של התבוננות.
בברכה,
אריאל פריש

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן