קונצרט בימי הספירה

חדשות כיפה צוות ישיבת אלון מורה 18/12/16 21:52 יח בכסלו התשעז

שאלה

שלום רב,

ראיתי שראש הישיבה הרב לבנון מתיר שמיעת מוזיקה בימי ספירת העומר "כרגיל" ביתר ימות השנה.

האם לדעתו מותר להלכה גם להשתתף בימים אלה בקונצרטים?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום.
שאלה טובה! אכן, ראוי להמנע משמיעת קונצרטים בימי הספירה.
הכוונה שמותר לשמוע את מה שרגילים כל השנה, שירים, דיסקים וכד´.
תודה על ההערה!

הרב אליקים לבנון
www.yelm.co.il

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן