צניעות ואזעקה

חדשות כיפה הרב רונן נויבירט 02/01/09 12:43 ו בטבת התשסט

שאלה

אני גרה באשקלון ולפעמים יש לנו אזעקות...

אם תהיה אזעקה באמצע המקלחת מותר לצאת רק עם מגבת לחדר הממוגן למרות חוסר הצניעות?

(יש לנו בקושי 30 שניות ואין זמן להתלבש או משהו כזה כי זה הרבה פעמים הטיל נוחת לפני שנגמרים ה30 שניות)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

פקוח נפש דוחה מצוות אחרות שבתורה. עם זאת, דאגי שיהיה לך חלוק צנוע בתוך המקלחת, כך שתוכלי ללבשו בשניות ולצאת לחדר הממוגן.

בתקווה שהשקט ישוב לשרור במעונכם בקרוב
רונן

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן