פרשת השבוע שנים מקרא ואחד תרגום

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 07/08/18 12:52 כו באב התשעח

שאלה

אני נוהג בלי נדר לקרוא את פרשת השבוע במהלך השבוע לפי הימים (מקרא, רש"י ותרגום). אמר לי רב הקהילה, כי אף השבוע (לפני שבת פסח) עלי לקרוא את פרשת השבוע של שמיני. האם זה אומר שאני אמור לקרוא בקצב רגיל, אבל פשוט פעמיים או לקרוא בקצב של עולה לתורה ביומיים?

רוב תודות

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

בשל העובדה שפרשת שמיני תלווה אותנו שבועיים - אתה רשאי לקרוא בדרך שמתאימה לך, בין אם בקצב רגיל ובין אם בהרחוות הזמן, עד שבת פרשת שמיני.

כל טוב ויישר כוח

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן