פירוש חלום

חדשות כיפה הרב שלמה שושן 21/05/14 19:11 כא באייר התשעד

שאלה

שלום רב,

בלילה בין יום שלישי לרביעי תאריך 5\21 חלמתי חלום:

במהלך החלום: הייתי בבית כנסת ונתבקשתי להוציא את הספר תורה מהארון ולשאת אותו לעמדת החזן.

אדם אחר לא מוכר עמד מול הארון ולא נתן אפשרות לגשת כלומר רצה להוציא את הספר.

אני נשארתי במקומי וננתתי לו להוציא את הספר.

עמדתי כרגיל בעמדת התפילה וכאשר הבחור עלה לעמדת החזן ושאר הקהל ליווה אותו הוא הפיל את הספר תורה.

בדרך כלל אינני מייחב לחלומות משקל רב אבל ההרגשה לגבי חלום זה הייתה עצומה

אשמח לקבל הסבר לגבי החלום,

תשובה

שלום וברכה,

אכן, אין ליחס לחלומות משקל רב מידי, הם בד"כ מבטאים מחשבות ורגשות שיש לנו במשך היום ושאנו לא מספיק במודעות אליהם, מה שאפשר ללמוד מהחלום שלך שיש לך מידת הותרנות, ושכזכותה ניצלת מהפלת ס"ת...

בברכה רבה,