פאב דתי

חדשות כיפה הרב ניר הרמן 04/02/13 18:57 כד בשבט התשעג

שאלה

שלום הרב!

נשאלתי ע"י אחת החברותות שלי בישיבה לגבי יציאה ל"פאב דתי", המיועד לציבור דתי לאומי.

אותו חבר מרגיש רגע לפני שהוא עובר שלב בחיים, לפני הגיוס לצבא, לנסות דבר נוסף. איך לומר, לטעום ולהרגיש. החבר שלי אוהב לבלות עם חברים במרכז העיר. הבילוי שלו מסתכם בבאולינג ואכילה משותפת עם חברים.

שאלתי,מה לדעת הרב, האם שייך שילך לפאב הדתי, רק כדי לטעום? או שמא זהו תהליך שיגרור אותו חזק פנימה, במיוחד שהוא הולך לצאת מהבועה של הישיבה.

תשובה

בס"ד

שאלה מאוד אינדיבידואלית הן מצד הבחור והן מצד המקום ואופיו
כדאי להתייעץ עם אחד מהר"מים בישיבה או עם ראש הישיבה שמכירים לפחות את הבחור

בהצלחה