עבודה או סיוע למניעת הגירוש

חדשות כיפה הרב דוד סתיו 09/08/05 00:17 ד באב התשסה

שאלה

לפני כשבוע היה לי ראיון עבודה בבית ספר מסויים שאני רוצה להתקבל אליו, בימים הקרובים אני אמורה לקבל תשובה ובאותה הזדמנות גם למסור את התשובה שלי אם אני מעוניינת או לא.

בכוונתי לנסוע שבוע הבא לאחד מהישובים המיועדים לגירוש ולהשאר שם עד שתתבטל הגזרה.

האם עלי לוותר על מקום העבודה במידה ואתקבל

(מן הסתם רוב הסיכויים שלא אחזור עד הראשון לספטמבר) או שעלי לוותר על הנסיעה לאותו ישוב?

תשובה

שלום רב
אינני רואה את הערך הגדול בהליכה לגוש בשבוע הבא(מוטב להרבות בתפילה או בפעילות במרכז ולא שם). ובודאי זה לא עומד מול שאלה של פרנסה