סוף העולם

חדשות כיפה צוות ישיבת ההסדר מעלות 13/02/11 20:36 ט באדר א'

שאלה

שלווום רב ......

אומרים שסווף העולם קרב והוא יחול ב2012 זה נכון?

אומרים גם משהו על השם של ברק חוסיין אובמה שאם אתה קורא אותו הפוך אתה מקבל המבוא ניסוח קרב אומרים שזה מרמז משהו על סוף העולם האם זה נכון?

אומרים שבתנ"ך בספר יחזקאל בפרק ל'ח פסוק ב' כתוב משהו על הנשיא ברק אובמה האם הכוונה היא אליו באמת?

אני נורא אשמח אם תענה לי זה ממש חשוווב

שיהיה לך ערב טוב!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

הבל!!!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן