מקווה

חדשות כיפה רבני מעייני הישועה 26/05/14 16:12 כו באייר התשעד

שאלה

היי, אני עתידה איה להתחתן בעוד כחודש ורציתי לדעת לגבי סוגיית המקווה, אין לי הדרכה יותר מידי בנושא. כמה זמן לפני החתונה ניתן לטבול? יש הערכות מסוימת לקראת הטבילה? האם ניתן לפתוח תיק נישואין בעיר מסוימת אך לטבול בעיר אחרת? איך אני מתאמת עם בלנית ויודעת שהיא טובה? כל כך הרבה שאלות, אשמח גם שאם אני שוכחת לשאול דברים, תוכל להעיר את תשומת ליבי לגביהם. תודה

תשובה

שלום,

תיצרי קשר עם צוהר (תעשי גוגל) תבקשי מהם שיחברו אותך עם מדריכת כלות. היא תשב איתך ותלמד איתך הכל לפני החתונה, גם השאלות ששאלת וגם הרבה יותר מזה.

אם הם עמוסים ולא יכולים לעזור, תשלחי אליי למייל האישי: ezrahy@gmail.com שם, טלפון ומקום מגורים (עיר ושכונה) ואנסה למצוא לך מדריכת כלות מאזור מגורייך.

בהצלחה,

עזרא