מסיבת בת מצווה בספירת העומר

חדשות כיפה הרב ניר הרמן 09/02/13 19:37 כט בשבט התשעג

שאלה

הבת שלי חוגגת יום הולדת 12 , בת מצווה , באסרו חג של פסח. רציתי לשאול באם ניתן לחגוג לה סעודה שתכלול מוסיקה וגם דברי תורה [ במסעדה ] בסמוך לתאריך של הולדתה או שצריך לחכות לאחרי ל"ג בעומר או מאוחר מכך. תודה רבה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

מזל טוב
באיסרו חג מותר

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן