מלקות בערב יום כיפור

חדשות כיפה הרב דב ברקוביץ 06/10/11 01:07 ח בתשרי התשעב

שאלה

בס"ד

שלום ממי אני יכול לבקש מלקויות, חברים שלי חילוניים לא יסכימו בטוח, יש מישהו שעושה מלקויות בתשלום?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום,

קבלת מלקות בערב יום כיפור איננו נהוג בכל העדות. אצל אותן עדות בהן המנהג מקובל, בוודאי אין אנשים ש"לוקים" בתשלום. אם תרצה לקבל על עצמך את המנהג, לך בערב יום כיפור לטבול במקווה גברים הקרובה אליך, ותבקש שם ממישהו לעשות לך.
והעיקר, שתהיה לך ברכה בצום ובתפילות בעיצומו של יום.
חתימה טובה, דוב ברקוביץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן