מכירת חמץ

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 26/02/18 15:35 יא באדר התשעח

שאלה

שלום רב,

מכרתי חמץ אצל רב השכונה, ובמקום שהיה צריך לרשום כתובת ליד החתימה, רשמתי את הרחוב ולא את הכתובת המלאה. אנו גרים בקריות בצפון ולא רשמתי איזה קריה, אלא רק את הרחוב. זה די ידוע שכל הקריה מוכרת אצלו בדרך כלל אך לא מחויב. אנו גרים בקריה זו של אותו רב.

האם זה בעייתי לגבי המכירת חמץ שלי או שהיא חלה בכל אופן?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אני לא מבין מה השאלה. אנחנו עדיין שלשה ימים לפני פסח ואפשר לתקן את המעוות.

אם היית קונה מקרר ורושם כתובת שגויה לחברת ההובלה - היית חוזר לחנות ומתקן זאת, כך גם בעיסקה זו - יש לך טעות, תטרח ותשוב אל הרב, תבקש את הרשימות שלו או שתרשם מחדש באופן מסודר.

כדאי לדעת: באתר ניתן לבצע מכירת חמץ בצורה קלה ומהירה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן