מכירת חמץ

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 12/04/14 19:21 יב בניסן התשעד

שאלה

שלום הרב.

ברצוני לשאול שתי שאלות.

א. אם ידוע לי שחברי שמוכר את החמץ שלו לוקח מהחמץ באמצע החג, האם זה מבטל את המכירה? האם יהיה אסור לי לאכול מהחמץ לאחר החג?

ב. האם בליעות של חמץ בפסח מטריפות את הכלים?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

א. בוודאי שזה מלמד כי מכירת החמץ הייתה חוכא ואטלולא, ואינה תקפה.
ב. לא.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן