מכירת חמץ

חדשות כיפה הרב אריה שטרן 02/04/13 14:32 כב בניסן התשעג

שאלה

שלום רב,

מכרנו את החמץ שלנו באתר "כיפה" ורכזנו אותו כמו שנכתב.

לאחר החג ראינו שליד המוצרים שרכזנו בשקית במקפיא נותר מוצר חמץ שלא שמנו לב אליו לפני החג.

האם מוצר זה נכלל במכירה או שלא?

תודה רבה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל: שלום,
הנוסח של מכירת החמץ כולל את כל החמץ שישנו ולכן הכל מותר אחר הפסח אם נעשת המכירה כדין.
בברכה
הרב אריה שטרן
ראש מכון הלכה ברורה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן