מכירת חמץ: דייסות לתינוק

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 07/04/14 11:22 ז בניסן התשעד

שאלה

שלום

ברשותינו שתי אריזות סגורות של דייסות מטרנה

אחת:8 דגנים (מכילה בין היתר: שיבולת שועל, כוסמת שיפון ועוד*

שנייה: שיבולת שועל

האם הדייסות האלו מוגדרות כחמץ?

ואם כן האם ניתן למכור אותם במכירות חמץ?

בתודה מראש

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

אלו ספק חמץ, השאלה אם חמשת מיני דגן אלו באו במגע עם מים, וזה לא ברור. בכל אופן אין לאכול ואפשר למכור.

חג כשר ושמח
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן