מורֶה נהיגה לבנות

חדשות כיפה הרב יוסף אלנקווה 06/10/02 20:43 ל בתשרי התשסג

שאלה

האם מותר לבת ללמוד אצל מורֶה נהיגה גבר?

סיגל

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לסיגל .

בלימוד הנהיגה קורה מצב שאדם רואה במורה שלו את רבו המובהק וכל אשר יבקש יעשה ומה גם כי ירצה לרצותו בכל דבר כדי שיוביל אותו מהרה לרשיון .
קרו מקרים לצערנו של מורי נהיגה שנכשלו וניצלו את מעמדם להטרדות של תלמידות , השם ישמור את כל בנות ישראל אמן .

אם יש אפשרות זמינה של מורָה זה בסדר גמור .
אם אין אפשרות , כדאי לתאם שיעורים עם בת שאת מכירה כדי שלא תהיי עמו לבד .
ואם חלילה רואה התלמידה שהאיש מבקש להטרידה תספר מיד להוריה .

דומני שאין מספיק נשים שעוסקות בהוראת הנהיגה כך שקשה לחייב זאת בכל מקום .
סעי בדרכים ישרות בכל מכל כל .

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן