כוס קידוש

חדשות כיפה הרב דוד הריסון 16/08/07 14:16 ב באלול התשסז

שאלה

שלום רב

ברצוני לברר האם מותר לפי ההלכה לחרוט את שם החתן והכלה על פני כוס קידוש מכסף

והאם מותר להעביר את אותה הכוס לזוג המתחתנים הבא במשפחה בכדי שתמשיך ותשמש גם אותם בחופתם תוך הוספת שמם על פני הכוס

בכבוד רב ובבשורות טובות

לאהלי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה
אין עם זה כל בעיה, הכוס אינה כלי קודש ואין כל הגבלה כל שהיא לרשום ולהעביר ולעשות בה ככל העולה על רוחכם.
בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן