יציאה עם בחור שמתיר שחייה מעורבת

חדשות כיפה הרב יהושע ויצמן 17/03/02 06:49 ד בניסן התשסב

שאלה

כבוד הרב

אני יוצאת עם בחור כבר יותר מחודש והקשר ביננו ממש טוב יש ממש כימיה ואף אהבה משני הצדדים.

הדבר היחיד שמפריע לי בקשר הוא שיש ביננו חילוקי דיעות בדת בדברים מאוד קטנים ומסויימים.

הוא חושב שלא צריך לשחות בנפרד ואני יותר מקפידה על צניעות ולא חושבת שצריך לשחות מעורב.

הוא מנמק את דעתו בכך שיש המון דתיים ששוחים בחוף מעורב.

רציתי לשאול- האם להמשיך את הקשר?

איך לשכנע אותו שאני צודקת?

האם אני צודקת שכך היא ההלכה? ואם לא, יש מקור הלכתי שמתיר שחייה מעורבת?

תודה רבה וחג שמח

תשובה

לשואלת שלום!

אין מקור הלכתי שמתיר שחיה מעורבת, ואין זה דבר קטן.
ייתכן שחילוקי הדעות שנראים קטנים בעצם מהותיים ומצביעים על גישות שונות לחיים ולאמונה.

בהצלחה.