יעוץ

חדשות כיפה הרב מיכאל ברום 26/06/04 22:24 ז בתמוז התשסד

שאלה

שלום וברכה!

שתי שאלות:

1)אני בן 23 ואני יוצא עם בחורה בת 21 אנחנו כבר יוצאים מעל חודשיים ובינתיים הולך ב"ה. דברנו על הקשר ומה מצבו והיא אמרה לי "אני צריכ את הזמן שלי" כרגע היא בתקופת מבחנים שנגמרת עוד חודש וקצת אני מרגיש מצד אחד מריחה ודברנו על זה והיא אמרה לי "אם אתה מרגיש שסתם אני מורחת אותך אני אבין אין לי בעיה אבל אני צריכה את הזמן שלי". אני מצד אחד לא רוצה גם להאריך יותר מדי כדי שלא אפגע.מה לעשות? האם זה שיקול לסיים קשר כי היא לא סגורה על עצמה ואז אולי אאבד את הזיווג שלי או לתת לזה עוד זמן? וכמה?אני חושש לפגיעה אישית בי אם היא לא תרצה ואני ארצה מה לעשות? כבר נכוויתי בעבר איך מתמודדים עם סיום קשר? עזור לי בבקשה..

תשובה

שלום רב:
נראה לי שאם בשלב הזה הבחורה עדיין לא מרגישה תחילת קשר לא כדאי סתם למשוך את הקשר ולכן כדאי להפסיק את הקשר או להוריד אותו למינימום ואז אם עדיין תרצו תוכלו להמשיך בעוד חודש אבל כדאי שתבדוק טוב טוב האם היא מעוניינת בכלל בקשר.
מיכאל ברום.