ייחוד

חדשות כיפה הרב מיכאל ברום 23/06/04 10:42 ד בתמוז התשסד

שאלה

שלום רב,

אשמח לדעת מהם "כללי " הייחוד.

באיזה מצב מתקיים האיסור?ובאיזה מצב לא?

תודה רבה..

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב:

אסור להתייחד עם אישה במקום שבני אדם אחרים אינם מצויים בין ביום בין בלילה הלכה זו נאמרת גם כשכמה גברים נמצאים עם אישה אחת וכן כמה נשים עם גבר אחד, נא לעיין בהרחבה בשו"ע אבן העזר סימן כב'.
מיכאל ברום.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן