חתונה

חדשות כיפה הרב דוד הריסון 17/08/07 02:39 ג באלול התשסז

שאלה

אני כבר אוטוטו בת 23 ומעולם לא היה לי קשר רציני. אני חושבת שמשהו לא תקין אצלי. אני מאמינה בהקב"ה כל כך ואני לא מבינה למה הוא שם לי מכשולים בדרך. דווקא אלו שמסביבי שלא עובדים את הקב"ה זוכים לקשר זוגי אוהב ואני שכן אוהבת אותו ועובדת אותו לא חוויתי קשר רציני מעולם. דבר זה גורם לי לפקפק בבורא ולחשוב שאולי עדיף לי לחזור בשאלה כי החיים שם נראים הרבה יותר קלים וחופשים וגם בנוסף בקרב חבריי החילוניים אני מוצאת שהם ברי מזל יותר ממני, אז מה הטעם בשמירת מצוות אם לא קיבלתי את מבוקשי?

אני כרגע מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות.. ואני גם רוצה כבר להיות בקשר זוגי, חברותיי כבר מתחתנות אחת אחרי השניה ואני נשארת בודדה במערכה. :(

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה
ישועת ה' כהרף עין ומה שנראה לך היום הטווח הקצר קשה ולא מעודד יכול להתברר בהמשך הדרך להיפך כי את מסלול בחיים אנחנו בוחנים בטווח של שנים ועשרות שנים.
אני לא בטוח שמה שנראה לך בעולם החילוני כל כך יפה הוא באמת כך, שם זוג מגיע לחתונה אם בכלל... לאחר קשר זוגי של שנים ברוב המקרים הבת נשארת גלמודה אם הקשר נותק אחרי שנים רבות של חברות ומצב הרווקות בעולם החילוני והמערבי הוא קטסטרופלי.
אבל אלו לא דרכי המבחן לדעת באיזה דרך לבחור ואדם מאמין יודע להתחזק ובטוח בישועתו.
בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן