חלום

חדשות כיפה צוות ישיבת צפת 15/10/12 19:07 כט בתשרי התשעג

שאלה

שלום כבוד הרב

חלמתי חלום מאוד מאוד מוזר על גורי חתולים מכול מיני צבעים שחור לב הרוב ראיתי לבן קטנים .

נכנסים ויוצאים דרך החלון

ואחרי זה היה לי ביד כסף אגרות ושקלים

אמת החלום הזה מאוד מאוד מציק לי ורציתי לדעת מה זה אומר אשמח מאוד לתשובה אפשרי גם לאמייל

המון תודות לך

תשובה

בעזה"י

שלום,

ראשית, חלומות קשורים פעמים רבות לדברים שאנו חווים ורואים במשך היום (ברכות נו) - בשל כך לא תמיד לחלומות יש מסרים וודאים.

שנית, אדם יודע באופן הטוב ביותר לאן החלום "לוקח אותו" חלום מטריד צריך להביא אותנו לבדוק את עצמנו ולבחון איך ובמה כדאי לנו להשתפר.

שלישית, איני רואה בחלום שום דבר שלילי, כך שאינני רואה כל סיבה לדאגה.
אם בכל זאת את מוטרדת מהחלום- כדאי לנצל את חוסר הנחת כדי לבחון מה נכון לתקן ולשפר בנו ובאורח החיים שלנו.

בברכה
אור