חוסר משיכה

חדשות כיפה הרב רונן נויבירט 04/05/08 01:42 כט בניסן התשסח

שאלה

ב"ה

שלום לכבוד הרב!

אני נמצאת בבעיה ובהתלבטות נורא גדולה.

אני בקשר עם בחור כבר בערך 5 חודשים.

מטרת הקשר היא רצינית ויש כבר דיבורים על חתונה וכו'.

אני בחורה דתיה והוא מסורתי,אינו חובש כיפה.

בהתחלה זה נורא הפריע לי אבל הבחור שכנע אותי שאין לשפוט אדם לפי הכיפה ושאחרי החתונה הוא ישים כיפה.

אנחנו שומרים נגיעה, רק מרצוני. הבחור לא רוצה אבל בכל זאת.

לפי מה שהספקתי להכיר את הבנאדם הוא בסדר. הוא בחור טוב, משכיל,רציני ומאוד אוהב אותי.

ופה הבעיה. אני לעומתו, לא אוהבת אותו בכלל!

לא אוהבת אותו ולא נמשכת אליו אפילו קצת! אולי זה משהו במראה החיצוני אבל עדיין, אחרי 5 חודשים שכולם מבטיחים לי שהאהבה והמשיכה יגיעו, זה לא קורה. זאת גם הסיבה שלא אכפת / מפריע לי לשמור נגיעה.

השאלה שלי היא מה עושים?!

בכל זאת כדאי להתחתן/להמשיך את הקשר עם הבחור למרות שאני לא אוהבת אותו ולא נמשכת אליו בכלל?!

האם משיכה ואהבה חייבים להיות שיקול בבחירת בן זוג?

מקווה שההתלבטות שלי מובנת...

תודה מראש...

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אהבה ומשיכה הם גורמים חשובים במערכת הנישואים. כמובן שזה לא מספיק וחייבת שתהיה בראש ובראשונה התאמה רוחנית ויעדים משותפים.
מצב בו אין כל משיכה עוד לפני חיי הנישואין הוא בעייתי וצריך לבחון היטב לפני שנכנסים לקשר נישואין. אם המשיכה לא הגיעה אחרי 5 חודשים, מסופקני אם היא תגיע לאחרי הנישואין, שזהו מצב מאתגר בהרבה לפיתוח אהבה ומשיכה.

נראה לעניות דעתי שעלייך לחלוק את תחושותייך עם בן הזוג ולקבל החלטה משותפת לגבי המשך הקשר.
בהצלחה
רונן

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן