השבת חפצים לבעליהם.

חדשות כיפה הרב רונן נויבירט 02/01/09 09:59 ו בטבת התשסט

שאלה

שלום לכבוד הרב.

במסגרת סידור הבית לקראת פסח אספתי חפצים (בגדים בעיקר) שמצאתי בבית ואני מניחה שחברות השאירו אצלי... טעיתי ולא השתדלתי מספיק לזכור "לחלק" אותם בחזרה... עברו כמה שנים בינתיים, עם חלק מבעלות החפצים אין לי כבר קשר.

מה עליי לעשות עם החפצים? לתרום? לחפש בכל זאת אחר החברות שהחפץ שייך להן?

תודה ובשורות טובות.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אם אין לך דרך לאתר את החברות, תרמי את החפצים לצדקה.
כל טוב,
רונן

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן