הריון ונישואין

חדשות כיפה הרב בניהו ברונר 20/01/08 20:48 יג בשבט התשסח

שאלה

האם התהליך ברבנות לנשים בהריון שונה? ואם כן במה? והאם זה מייקר את הרישום ברבנות?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה כ"ב שבט תשס"ח

שלום רב!

אם הכלה בהריון, האב צריך לחתום על הצהרת אבהות שנכנסת לתיק הנישואין,אם האב הוא החתן המיועד. אם מדובר באדם אחר לא ניתן להנשא כל זמן שהכלה בהריון.

האגרה זהה.

בברכה

בניהו ברונר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן